Shopping inför nyår!

Fyfan ^^ Jag & Erica har vatt över allt känns det som i kroppen haha :D
Vi va & shoppa en jävla massa mat i fruklt idag fysören.. Icke billigt  vi har nog lagt 500 var ..& endå handla vi så billigt det gick.. Men men.. Tur det bara är en gång om året ..

Hade även Alexandra här en sväng innan=) Det va treevligt ! Slängde en av Benjys nya leksaker då han lyckades skjuta  Lucas rakt på näsan med det så det blödde .. ooh jag hatar vissa leksaker >.<  Särskilt när  ens barn inte lyssnar om att sikta mot någon...

Mja .. Imorgon blir det baka...



Töma mobil på bilder!

Jaa nu har jag min gammla mobil igen ..Eller ja samma modell iaf ^^ Skönt!
Så nu kan jag tömaliite bilder iaf :)

   <--färgar håret..

Hitta busen...
  
Yami


Shopping på shock!

Det blev det idag!
Hittade vad jag skulle på nästan 5 minuter haha ..Det gick snabbt iaf!
Köpte även ögonskugga & en fuck u doftis till bilen ;P

Här är bilder på två av topparna! ( bilder från shock)

 

Trött mamma!

Kan man lungt säga !
Vår stora lilla stora bebis vill inte sova på nätterna mer av någon anledning..Men egentligen förstår jag det när man är förkyld,då sover man ju inte särskilt bra ..

Idag känns det som det är så hiiiimla mycket som ska fixas,men känner jag mig rätt så lär inte hälften ens bli klart .. Måste komma på en bra förrätt tills nyår med .. Nu köpte jag chokladfontän igår så efter maten på gottebordet lär den stå,så det är ju fixat..Skönt ska det bli när allt det här "julande" & "nyårande" är över ;)

Hailie tar steg titt som tätt nu tycker jag :) Imellan åt tar hon mer än ett steg åt gången med ..kul.
Nu skiter hon så det blir att avsluta & byta blöja..Tjoheej

Vikt!

Då & nu bild .. Fler lär ju komma! Jag kommer ladda upp sådana här bilder då & då mest för själv kunna se skillnad & för att dela med mig till andra (tycker själv det är sjukt intressant & se hur man kan forma en kropp)
(fin matchning på underkläderna va haha)

Iaf från 92 ner till 86 kg ! Kommer ny uppdatering om ca en månad. Mitt mål är en kurvig 70 ;)


 

Chokladfontän!

Ett absolut måste på nyår anser jag ;) Jag köpte mig en sådan idag ,längtar efter att få prova den!
Denna är köpt på teknik magasinet 500 :- Finns även en mindre variant för 300..
http://www.teknikmagasinet.se/



Övervikt!

Som en del vet redan är jag trött på att inte "vara mig själv" i kroppen & har börjat ta tag i det.. Jag har lyckats ta mig ner till 86,8 hittills (från 92) Så det är bra ..Men målet är 70.. Så det lär väl bli mitt nyårslöfte skulle jag tro=) När jag känner mig frisk & som mig själv är när jag väger  kring 70 kg . Det är lagom för min längd  & jag  lär fortfarande vara kurvig,vilket är väldigt viktigt för mig !

Snart nyår iaf ..Här ska planeras & köpas hem massa saker.. Vi ska ju ha knyte tack & lov för det!
Ska komma på en bra förrätt med bara,tips kanske?
Efterrätt har jag iaf massa ideer om,får se vad det blir haha ..

Sen vad kan man göra mer under kvällen än & äta liksom^^? Gästerna kommer vid 7 ..Så det är 5 timmar man ska  kunna underhålla ..
Meeen det löser nog sig :)

Jag är grymt sugen på att gå på konsert .. Vill på Manson helst NUU .. :(
Slipknot hade med varit fett.. Men helst Manson .. Hah ;)

Jag letar även eftert en bra tatuerare i  skåne utan rent för lång väntetid .. Funderar på fingrarna  eller den som Erica ritat upp till mig :) Men vi får se .. Fingrarna har jag ju planerat sen länge så ..

Nja,massa babbel ..

Nu är julen över!

Tacka för det!

Jag har varit väldigt väldigt off nu rent för länge i bloggen..Men nu vid jul har jag verkligen haft fullt upp.. Sen har vi nyår som även den ska firas hemma hos oss , dock lär det bli skit trevligt :)

Jag & Jim fick yttligare en platt tv denna julen av mina föräldrar ..Vi ville ju ha en i sovrummet så det va ju perfa ..

Vad fick jag mer ? Hm pengar, sminkgrejer,plåtburkar ,tavlor ,sängkjol,gardintoffsar,min cupcakehylla^^,50-tals bok,andra bra böcker,Elvis glaslampa  , mufifnsformar,fin döskalleklocka & ja jag fick mycket mer men där va en del ..
Jim fick fetelampa ,grejer till BMXen,pengar,perfymer mm..

Barnen fick som vanligt överdrivet mycket .. men en del bra grejer som kläder & sängkläder ..Kommer inte ens ihåg alla saker dem fick.. Men av oss fick Hailie en skallra  & Benjy fick lasersvärd & två olika toy story grejer..

Julen firades med mina föräldrar & jims pappa,bror,fabror & farmor .
Det bästa på julborden va baconrullar & janson som vanligt ^^

Hailie lyckaades ju på något sätt få ögon inflamation natten till julafton ;( Så hon va super gnällig med all rätt den dagen .. Hon har fortfarande men det är bättre iaf =)
Benjy va helt galen på julafton bortskämda unge ;)

Idag ska jag färga luggen rosa & ska försöka få i ordning här hemma ..Så det så.

Till er från mig...

GOD JUL!

Pralin påsar!

Made by Erica Bern.. Här är fler ex på hur man kan göra påsarnas utseende :)

    

Söta va? :)

www.svorono.se

Uuups!

Förlåt , förlåt & förlååt att jag inte skrivit något på ett tag.. Trodde verkligen jag skulle ha mer tid för bloggandet nu vid jul men ICKE! Haft grymt mycket att göra,julklapps shopping & en jääävla massa praliner ! Noll tid över till annat   (knappt)  Vi har ju faktiskt blitt bjudna på middag två dagar i rad hemma hos Erica.. Så jävla gott vart det &  hon & jag har planerat lite samarbete med mina praliner & vi kommer nu kunna skicka  praliner i helt handgjorda gulliga  papp väskor eller lådor .. För en extra peng såklart!  Detta lär bli ett super lyxig erbjudande nu efter jul / nyår .. Bild på exempel  kan du se här nedan.. Väskorna  är endast till för större mängd praliner såklart , minst tio praliner ! Men Erica lär ju även kunna göra små låder att skicka dem i  för mindre mängder . Man kommer även kunna välja tema & färger på väskorna/lådorna :)

Iaf så idag vart det vår tur att bjuda på mat tyckte jag & det gjorde vi ^^ Så tredje dagen vi  äter ihopa haha =) Kommer ju nästan kännas konstigt imorgon när vi inte gör det ;) Mycket trevligt har det varit iaf .. Jag har även gett Alexandra & Erica sin julklapp idag =) Dem blev uppskattade & det är ju bra !

Imorgon kommer svärmor med familj hit =) Deras julklappar blev helt klara idag.. tur det ^^
Får se om jag hinner baka något imorgon med innan dem kommer ..

Lite bilder på pappväskorna made by Erica Bern Fler får ni imorgon på fler  teman :) Just ja nu gör jag även helrunda praliner !



Julkväll!

Några bilder från julkvällen :) Tack alla som kom <3 Fick tyvärr inte bilder på alla..



  
  

Tack

Pralin making!

Tja såhär blev dem.. Helrunda, smakerna koko,banan/choklad,jordgubb,vanilj & choklad...
www.svorono.se

Dag 2: Om min familj !

Jag lär vara smått resarverad om barnen så alla vet det innan ni läser!

Min man
Min man heter Jim Svorono är 23 år gammal .. Han jobbar på ett åkeri & är världens bästa  pappa  & man!
Han skulle aldrig få för sig att lämna sin familj !
Sen dag 1 jag träffade honom tog han ett ansvar han aldrig hade behövt göra,det varatt vara  en väldigt fin pappa.
Han har alltid  gjort allt för sin familj & han tycker om att skämma bort oss när han väl kan.
Jim kan verka vara väldigt  "kaxig" & sur om man inte känner honom .. (kaxig kan han va endå haha) Men när man väl känner honom tror jag det är svårt att tyck illa om honom.. Om inte förståss han ogillar dig! ;) Han är  rätt tydlig med vad han tycker :) Ibland vill man ge han en smäll för att han ska sluta haha , men det är endå skönt att han är ett litet pucko ibland ;D Då slipper jag vara ensam haha :) Jag är iaf världens lyckligaste som har honom !

Mina barn
Benjamin är världens sötaste kille som har ett jävla humör & är just nu i trotsålder till MAX! Men han är så charmig & go .. Men när han har kompisar hemma hos sig är han väldigt noga med att det är "hans grejer hans rum hans dörr mm" Men hemma hos andra är han inte direkt så :) Men att vara noga med allt är hans & hans regler hemma , det  växer han väl ifrån med tiden .. Hade kunnat skriva så mycket om honom men jag kan tyvärr inte göra det .
Hailie är  en 9 månaders liten tös & hon kan resa sig upp själv & stå (har hon dock kunnat sen hon va typ 8 månader)..krypa, sitta, säga mamma (ibland pappa med) säger man " vart är lampan" Så tittar hon altid upp mot lampan ^^ Sova är inget intresse hon har ,dock äta är kul;) Hon har fått en tand änsålänge och det är huggtanden ;)

Mina föräldrar
Många tror jag är bortskämd .. Det är möjligt .. Men jag vet ju även att folk vill tycka detta pga ren avundsjuka.. Jag har föräldrar som ställer upp  alltid ! Våra barn har väldigt nära kontakt med dem .Vi bor även i samma by men absolut inte i samma hus eller ens gata (som många vill tro haha) Tack vare min pappa har Jim idag körkort  & bil tex .. Vilket underlättar en heeeel del för oss ..Vi har en jävla tur som har mina föräldrar  ,utan dem hade mycket varit svårt i livet ! Många förstår nog inte vår relation till dem.. Dem är ju som ens bästa vänner ..
Pappa heter Ivan & är helt fantastisk.. vet inte vad jag hade gjort utan honom..
Mamma heter Lilian  & är lite cocooo ;) så det är väl där jag fått mitt ifrån haha.. Vi skrattar mycket för vi kan nog vara lika knasiga båda två.

Dag 1: Presentation om mig !

Jahapp,vad ska man skriva egentligen ..

Jag heter Electra & är född 1987 (helt fel  tycker jag ;) )  Jag är alltså 23 år &  mamma till två.
Jag är gift sen  sommaren 08 men Jim som är pappan .

Mina största intressen är bakning ,  50-tal & inredning. Jag har bakat i något år nu & vill hela tiden utvecklas & jag är absolut inte  duktig på allt! Min speciall "grej" är mycket dekorationer ..Blommina & prinsessiga teman bland annat *^^*  Iaf om man snackar tårtor ! Jag vill öppna ett konditori/cafe i framtiden så fort där är pengar !

50-talet har väl alltid intresserat mig men dem senaste tre åren har det varit extra starkt! Jag gillar utseendet människor hade på den tiden samt alla fina inredningsprylar, gemenskapen & inte snacka om musiken ! Är det någon som får en glad i hela kroppen så är det ju 50-tals musiken ! Jag tänker mycket på  dagen då skolan sluta ! Då det blev sommarlov när man va liten.. Pappa lyssna en hel del på sådan musik i bilen då & det ger en bra känsla .. Sommarlov vart ju det bästa som fanns !

Inredning vet jag inte vart det kommer ifrån egentligen *^^* Jag strävar efter att ha det så ovanligt & färgglatt som möjligt  där jag bor =) Helst olika teman i varje rum .. Som tex i vårt tv rum där har vi  rosa väggar tillsammans med svart & gothisk inredning ,mycket döskallar & en del samlingsprylar i hyllorna .Sen köket är  mycket 50-tals stuk =) & rosa såklaart! Där har jag även massa söta cupcake burkar & mycket pastell färger på sakerna .. Men mest rosa ..  Sen hallen är knall turkos med vit inredning.. Lite shabby chic stuk.. Likaså sovrummet går i det stuket dock är det antikvitt med turkosa blommor  på väggarna .. Jag tycker det är som roligast när folk kommer hem till oss första gången & blir  impade på alla färger & inredning ..Likaså är det kul när dem tycker det är konstigt haha !

Jag  är en sommar människa ! Men ska det vara vinter kan det lika  gärna vara snö! Utan snön blir ju allt så grått & tråkigt.. Jag gillar sommaren för att  det är varmt & mycket färger ,man blir plötsligt lyckligare av det .. Plus det är mycket lättare att göra saker & att gå i klänningar ;D

Vad mer kan man säga om mig egentligen?

"Sånna" ni vet,rubriker!

Fram till julafton kommer jag ha en sådan här rubrik lista jag ska följa var dag !
Jag lovar även skriva långa inlägg om varje samt kanske någon bild då & då .. Är ni med ?

Här får ni se listan jag kommer följa:

Dag 1: Presentation om mig !
Dag 2: Om min familj !
Dag 3: Detta hade gjort världen bättre !
Dag 4: Detta gör mig arg !
Dag 5: Detta gör mig glad !
Dag 6: Det här är vänskap !
Dag 7: Om min bästa jul !

Bilder!

God morgon!

Idag blir det massa bakning inför vår julkväll imorgon tillsammans med vänner .
Erica kommer väl om en stund skulle jag tro & får hjälpa mig lite imed jag har båda barnen hemma =)

Jag fick lite bilder  av Emmy (svägerska) igår






   

En snöig dag!

Det kan man ju lungt säga att det vart !

Idag åkte jag & Thina till Hella en runda=) Vi fota ,fika & snacka ..Dem bor helt mysigt .*^^*
Va dock vääldigt obehagligt att  åka bil i detta vädret då det va jätte halt & blåsigt.. Usch!


Bilder från idag!

   

En pappa är ! Son & far.

En pappa är någon som finns där alltid ..En pappa är någon som säger var dag att han älskar en ..
En pappa finns där på jul födelsdagar mm..En pappa är den som läser sagor & busar med sina barn. En pappa är den som  är med när ens barn utvecklas & är med på barnets  första "steg ord teckning mm"
En pappa behöver inte vara pappa bara pga blodet.. En pappa är den som finns där alltid i vått & torrt ! Blod kan kvitta  när det endån inte finns någon slags son & far kontakt .. Blod kan kvitta när  det endå aldrig funnits nåt intresse. En pappa raderar inte sin son från sitt liv,struntar i honom eller  inte ens finns där på "!första julen första födelsedagen" Eller ljuger om anledningen till varför det är så..

En pappa är som Jim <3

Jag är så glad över att Funnit Jim som är allt detta på dem första radera
.. Benjamins enda pappa  som alltid funnits där för honom ! Sen dag 1 har han funnits där för sin familj DET ÄR EN PAPPA..

Anonyma ..Fuck off ;)

Alltså
en pappa kramas & säger "älskar dig" var dag.
en pappa finns där oavsätt
en pappa leker
en pappa försvinner aldrig

En pappa har inte ETT skit med blodsbandet att göra.. Utan det är hur pass man finns där för sitt barn.

Ställ din fråga!

Mina töjda öron!

Får ju frågor om dem titt som tätt :)

Jag har 30 mm
(vill upp till 40 mm men det är svpårt att hitta smycken som går att göra att man kommer upp dit)
Jag började töja från ett mini hål & satte i större & större smycken tills dem blev lagom stora (enligt mig)

tunnlarna jag har i nu fick jag av min man för någon dagsen & det är kirurgiskt stål! <3
Vad min mamma & pappa tycker om det ..Ja min mamma tycker det är skit fult haha men hon stör nog sig inte på det ,hon är van.. Pappa säger väl inget  men tror inte han tycker det är direkt snyggt iaf .. ;D

Jag själv gillar töjningar till en viss gräns.. Många töjer ju stora hål i näsvingarna & i läppen.. Det är snyggt när de är små men när dem blir för stora så tycker jag det är sådär väl ,när det sitter mitt i ansiktet ;) Sen kan jag tycka det är coolt såklart=) Gillar ju överdrivna saker men vissa saker hade jag inte gjort på mig själv helt enkelt.. Öronen är ok=)

Jag börja töja när jag va 14-15 år ..

Bilder




 

Julklapps shopping!

Tjo & hej!

Dagen började med att gå upp vid ca 4 på morgonen med Hailie eftersom hon vääägra sova
(jävla tänder)
Sen efter någon timme där va det luciatåg på Benjys förskola (kl 06:45) Galet tidigt & galna minusgrader ^^
Men mysigt såklart fast Benjy inte alls vart pigg på det ..
Sen hem & jag fick sova nån timme av babe,tack för det! Sen vart det Hailies tur att få uppmärksamhet ;) Dock av tandläkaren :) 3-4 tänder va på g där uppe på henne & även då en "huggtand" som kommit ut en liiten bit=) Så det förklarar ju varför hon varit så kinkig ett tag nu,särskilt på nätterna då......

Sen efter allt detta åkte vi iväg igen på julklapps jakt ! Hittade till en del idag iaf.. Skönt..  mamma,Emmy,Alina,Linus,Benjy & Hailie är klara iaf =) Sen är det ju en heel drös till .. Min plånka lider just nu lovar jag er.. Duma jul;) Sen det mesta som är klar är ju handgjorda grejer  så..

Nu ska vi mysa med lite ost & korv,lite syndigt kanske men bättre än chips & dipp ;D

Veckans frågor & svar!

Fråga
Är det svårt att sköta maten och gå ner i vikt när du bakar så mycket godsaker som du gör?
Svar
Nej egentligen inte ^^

Fråga
Hur länge har du och Jim varit tillsammans resp. gifta? :)
Svar
Tillsammans snart 4 1/2 år & gifta  i ca 2 1/2 år..

Fråga
Vilken är din favorit webshop för rockabillykläder?
Svar
Ingen,eftersom jag inte kan beställa på nätet pga tröga storlekar.

Fråga
Vill gärna testa att göra egna chokladpraliner,. men vad ska man använda för choklad? Blockchoklad är ju inte så himla gott..

Vad använder du för märke? samt var handlar du från?
Svar
Vad kul, jag använder mig av mjölkchoklad . sen resten håller jag hemligt annars är det ingen mening för mig att hålla på med det :)

Fråga
Hur få du så bra ider till motiven på tårtorna?:)
Svar
Oftast är det kundens önskemål=) Mn jag har tusen ideér ^^

Fråga
hur gammal var du när du skaffade din stil och när fick du ditt intresse för tatueringar? :)
Svar
Sen jag va ungefär 0 år ^^ Har alltid varit lite udda & ALLTID älskat tatueringar :)

Fråga
hur många kilo gick du upp när du var gravid med benjy och hailie?
Svar
Med Benjy ca 25-30 kg där mellan & med Hailie 30 kg..

Fråga
Förutom att baka och inreda, har du fler kreativa sidor du gillar att syssla med?
Svar
Jadå :) Smink & hår bland annat =)

Fråga
Pensionsparar du? :)
Svar
Nej *^^*

Dreads making!

Idag har vi varit ute & letat julklappar ,tror seriöst att denna julen blir svår & hemskt.. Men men ..
Jag fick en tidig julklapp av babe idag & jag är JÄTTE glad för dem <3 Nya smycken till mina töjda öron=) Så skönt.. Får försöka fota allt nytt imorgon :) Haft så mycket att göra så jag hinner inte fota,knappt blogga heller men jag försöker !

Åkte hem till Erica sen & vi gjorde klart min dreadbeställning. Tack gode gud att jag träffa denna underbara människa  som  är så jävla bäst & hjälpsam ! Även en mycket bra vän ! Dem är klara för att skickas nu iaf=) Så gött !

Veckans frågor & svar kommer !! Seg seg seg!



Pysseldag!

Sådär,fått lämnat tårtan & vatt på pyssel idag hemma hos Erica..Vart mycket trevligt :) Vi åt även pizza där .
Hemma nu nyss kollat min favorit serie jag missa i torsdags & nu ska jag bara ta det lungt i soffan en stund .
Imorgon blir det att göra tråkiga dreads !

Svarar även på frågorna imorgon! Passa på att fråga .

Heja Jay! & Barbapapa!

En tårta jag blev klar med nyss .. Inte min stil direkt på tårtor men är det beställning så är det =)
Barbapapa är nog oturs framkallande för mig haha ;) Detta är enligt mig den sämsta tårtan på länge för mig .  Allt bråka med mig.. Men kund nöjd allt bra såklart!

Igår var Erica + familj här ..Vi kolla idol & hade myyskväll=) Mycket trevligt! Jay vann & det vart ju sjukt bra!
Jag fick en söt mini bil turkos från cars ^^  så jävla söt <3  Tack Erica :D

Idag blir det julpyssel med barnen hos  Erica meed ..Ska bli nice !



Jag är off!

Det blev ju inget rubriktema innan jul..Suck känns som jag missar allt!
Sorry att jag är seg som sagt ,vill ju blogga men  har just nu lite bloggtorka..fast jag egentligen har massor att skriva om..Haha..

Hailie har snart en tand ute ..:) Benjy måste ha nya vinterkängor =(
Jag ska göra beställningar i helgen..Plus vi ska till Erica på julpyssel på Lördag :)

Så ja jag har ju lite på G..

Elvis!

Köpte ju en fin fin tidning igår om Elvis där även en skiva med han stora hits på fanns med :) Tänkte visa bild på  den !





Väldigt glad för den .. Den kostar  99 :- Finns tex på konsum..Skit bra ;)


Idag har varit en rätt seg dag .. Men har iaf börjat komma in mer & mer med att äta nyttigare & mindre & oftare haha ja.. Träningen ska snart med komma igång ! Jag lovar att jag iunnar mig helgen till gott.. Imed jag bakar så måste jag ha en dag iaf!! Plus snart jul.. Jag har slängt vågen för längesen , men vet ju vad jag väger eller vägde så=) Lär inte väga mig igen på läänge ..Annars lessnar man..

Senare gick jag en sväng med barnen till Alexandra :) Hon hade gjort en jätte söt grej till mig .. Ritat mig & klippt in hjärta & grejer ..Helt fin vart den *^^* blir så glad av sådana saker <3 Ska fota den imorgon ;)

Till helgen blir det julpyssel hemma hos Erica =) Ska bli skooj ! Fick även två byrås av henne idag =) det behövdes & nu har vi rensat allt ..Kom fram till att jag äger 1 par byxor 3-4 linnen & nån klänning.. Ok på sommaren men INTE ok på vintern ^^ Måste köpa kläder . Jim har massa jävla kläder ;/ morr haha .

Hailie har nog tänder på G. Sjukt gnällig & jätte svullen i tandköttet ;( stackars henne & stackars trött mamma hah ;) Skönt när dem är ute alla tänderna..

Nä får nog gå upp & se hur det går för babe med städningen ;D

www.svorono.se

ställ din fråga!

Frukost!

Idag började dagen md att Erica kom hit med frukustbullar & vi åt frukost ..Plus jag skar mig rakt i handen när jag skulle skära en buulle haha .. Sen kom även Alexandra & hon fick ett ryck & städa  lite hos mig i mina skåp haha (jag är sån som trycker in allt möööjligt i våraa skåp) Så det tackar jag för hehe ;D

Sen va det någon idiot som ploga här utanför som byggde in hela Alexandras bil & hela vår uppfart .. Helstörd .. ALexandra ringde & skällde ut dem så dem fick komma igen & fixa lite fast han bara gav henne ett hånleende hela tiden ..Pucko..


Fick även köpt en lyxig Elvis tidining idag som  bara handlar om honom ,samt en skiva med hans största hits <3 Jag gillar Elvissom fan ,så det ska bli roligt att läsa :)

Lie blandade bilder får ni med från när vi va ute & åkte pulka & när Benjy gjorde pepparkakshus :)

         

Julbord!

Haft  olust & en hel del att göra,därav seg blogg haha =)

Vi var på julbord igår med Jims jobb.. Margerete torp .. Inget ställe jag tipsar om när det gäller maten torrt & smakar inget .. Men men :)  Det jag tyckte vart kul va att när vi kom in på firman då det vart mingel där först ;) så får man höra " ohh där är ju du som är mästare på tårtor" Nåt sånt , då blir man glad sen höger till vänster får man höra att dem ska beställa & att det ser ut som  konstverk & är så goda mm..  Så jag fick mycket beröm för det & för dem som våga komma fram & prata med en trots alla tatueringar  så fick man många komplimanger över hur man såg ut & mycket diskutioner om piercings & tatueringar ( ja jag & jim va dem enda med sånt haha plus vi va bland dem yngsta ) Många ville tatuera sig & många tyckte dem va för gammla för det & några ville ha på nåt ställe där bara dem såg de ^^

Så en del roliga diskutioner om det vart där ju :) Dem som kom fram va ju trevliga.. Sen var där ju några som verka livrädda för att ta i hand & hälsa ,så det vart precis dem klara av att göra det haha :)

Jag va iaf lite besviken på maten,hade väntat mig att det skulle smaka något ;) Men det va ju kul att få träffa dem men allra roligast att komma hem till sin säng.. Jag hade ju fått i min  hårförlängning igår med så jag ahde huvudvärk hela kvällen..

Jag vill även tacka mina vänner för all hjälp! Alexandra som fixa mitt löshår så jäkla fint=) Hon skulle bara sy i microringar från början ,men när jag kommer & ska hämta det hade hon gjort inpackning & plattat det & allt ..Det blev jätte fint <3 Erica som låna ut fina klänningar (fast att jag i slutet valde en jag redan hade hemma haha) sen att hon skjusa oss både dit & hem . Zandra som hade fransar & hårf'ärg  när jag verkligen behövde det i min ilska haha ..Mamma & pappa som passa barnen..

TACK!

Veckans frågor & svar!

Fråga
Har du facebook? Isåfall, accepterar du vän förfrågningar från folk du inte känner?

Vad tycker Benjy om att vara storebror?
Svar
Japp jag har facebook men odkänner bara för dem jag känner till .
Benjy är helt tokig i sin lillasyster ;) Han är så rädd om henne & noga meed att säga var dag att han älskar henne .

Fråga
vad väger du och hur lång är du ?:)
Svar
sist jag vägde mig  för någon veckasen va de 90 kg (reent för mycket) & jag är 169 cm

Fråga
Om du skulle göra din egen spellista med julsånger, hur skulle den se ut?
Vilka sånger är ett måste nu till jul enligt dig? :)
Svar
Oj  jag kan inte alla namn på alla bra julsånger ..Men jag tycker om julmusik,mysigt! Ett måste dock är elvis julsånger vid juletid.. Jätte mysigt .

Fråga
Vad brukar du göra på julafton? Hur ska du fira den i år? Brukar ni ha tomte/vem brukar det vara? =)
Svar
Vi brukar vara hemma hos oss.. Dock skulle jag vilja åka någon annanstans .. Detta året blir väl samma.. Jag tycker själva julafton är sådär .. Tiden innan jul är mysig dock . Vi brukar ha tomte ja :) Det är olika varje år .

Fråga
Om du fick välja en av dessa superkrafter, vilken skulle du ha? Och varför, vad skulle du använda den till? :)

Flyga, läsa tankar, kunna bli osynlig, styra andras handlingar eller frysa tiden? :)

Svar
Bli osynlig!  det vore bra för mycket ^^ När man mår dåligt eller vill spionera på någon ^^ Eller kanske skrämma skiten ur någon haha .

fråga
Vad jobbar Jim med?
Och hur tror du dina barn kommer vara som tonåringar? =)
Svar
Han jobbar på ett åkeri .
Benjy lär vara den lugna & Hailie den vilda haha ..

Fråga
Du som själv är piercad/tattuerad. Vad skulle du säga på Benji ville pierca sig eller tatuera sig innan han var 18
Svar
Han hade fått såklart..Sålänge det är en bra tatuerare & att han har ett bra motiv som inte ser skräp ut.

Fråga
Om du fick spendera 10.000 på en eller flera tatueringar, hur skulle dessa se ut/vart skulle dem placeras? :D
Svar
skulle antagligen fortsätta med godsaker på hela armen .. Eller kanske rent av gjort laserbehandling på  hela över armen på  andr armen då .

Fråga
Är du påhittig o så med barnen eller har du svårt komma på något att göra under en dag hemma t.ex?
Svar
Ibland & ibland inte ^^ Beror lite på humör  & väder haha :)

Nollad!

Suck hitta ingen klänning till julbordet idag heller.. Trist .. Får helt enkelt se lite luffig ut  då.
Har storhandlat hem lite mat & sådant iaf ..

Tänkte att den 4e dec ska jag göra en sådan här lista enda fram till julafton som många bloggare har gjort fast almänt.. Typ 30 olika rubriker som dem skriver om var & en  i 30 dagar .. Fast jag kommer göra  i 20 dagar fram till jul ^^ Så kommer jag ta en del av rubrikerna  från den listan... Vad tror ni om det? Eller om ni kommer med förslag på olika rubriker jag kan skriva om som handlar om mig & mitt liv ?..Jag är ju öppen om rätt mycket ,dock inte allt!
Kul grej iaf ..

Vi har varit nyttiga denna veckan ,känns faktiskt bra! Vi kommer ha 1-2  "lite onyttiga" dagar i veckan .. Men bara 2 om det är heelt omöjligt som nu innan jul.. ;)

Glöm inte att jag gör praliner på beställning! www.svorono.se  (även kakor & tårtor såklart) Men praliner kan jag skicka runt i hela sverige .. Perfekt som en liten julklapp eller som present när man kommer till kalaset ;)  Spana på hemsidan för mer info :)

Inredning!

Tänkte visa någon mer bild på sovrummet.. Inte klart aalls ännu så ni vet! Skall göras mycket mer.. Bilderna är tagna i olika tid på dygnet ^^
Även bilder från igår  på pepparkaksbaket med svärmor & svägerskor ;) Mysigt!!


   

Nu får  ni inga mer bilder från hela skiten är klart ..  Det blir 10 ggr bättre sen=)

Andra bilder.
      

Barnkläder säljes! Från strl 50-80

Säljer en dröös med Hailies kläder ..
 Där är  mycket helt nytt som inte är användt ens ,något med prislappar kvar ..Inneskor.leopard brallor cupcales kläder ,tuffare kläder,söta kläder,vintage , stickar mm.. plus en skit fin overall i storlek 62 vit ..Jätte fin .. Där är ca 2½ ica påsar med flicke kläder  med  aallt från strl 50 upp till 80.. Allting för 500 kr, Vid intresse mejla mig på [email protected]  där är allt från byxor tröjor till klänningar! Alla färger...




 
Designad av: SindreDesign