Hippie!

Hej alla läsare .. Jag ska snart ge min blogg (iallafall headern) en makeover.. Men måste först fixa en ny dator som fungerar som den ska!
Här har vi blivigt förkylda & det är verkligen tråååkigt ..
Men jag har jobbat idag &  även gått lång promenad :) Igår simma jag i poolen ;) Aktivt som tusan ..
Även börjat på en sundare diet nu :) Vi får se hur det funkar .. Både jag & Jim kör på det just nu :)
Idag har jag blivit besviken på människor tusen gånger om känns det som.. Lagom tröttsamt ..
Trött på att bli tagen för givet med dessutom ..
Men ska försöka tänka på det positiva & lägga energin där istället . :)
Imorgon ska jag antagligen till butiken om min förkyldning inte blivigt värre såklart .
Vi får se .
Kör just nu på erbjudandet handla för 50 och få en provpåse med karameller på köpet .. =) Så titta in tycker jag <3
Fått söta flyers idag med som jag delat ut lite runt om & även har i butiken . Ni ser bild nedan .
Kram på er & glöm inte gilla signes karameller på fejjan :)
Hon på bilden är/var min fina farmor Signe ( som jag ville hedra genom min butik) Hon va en fantastisk människa !

En apa satt & gapa!

Tjena ! OOh ja jag vet, sjukt oaktiv här .. Men det kooommer..
Härligt väder idag <3 Igår vart det morsdag & jag fick  blommor & punsch praliner  i en egengjord låda som Benjy gjort <3 Fina ungar ja-arå =)
Även fått upp vår grej i trädgården.. Står stilla just nu vad det heter haha .. Den har ett tak iallafall:)
Vi bada en heldel igår med jag & kidsen .. Varmt bubbelbad & vanlig ljummen pool med ;)
Baka ävben kanelbullar igår.. Men ja, nu blir det nya hårda tag ett tag iallafall.. Mycket frukt & grönsaker  framöver ;)
Idag är det slappe dag med barnen ...Så ja, det va väl allt för nu=)

Hejja!

Förlåt att jag är så off här ! Sjuukt mycket att göra ...
Jag ska uppdatera er om lite ... Hela sverige bakar så blev jag en bland dem 60 bästa i sverige som sökt dit.. Det kan jag vara lagom mallig över ..   Men tv NÄ ..
Sen började jag med att ha ett litet bort ute emd godis  vid butiken när det är bra väder :) Rätt roligt ..
Sen på facebook är vi bara 11 ifrån att bli 100 gilla.. När vi har 100 gilla så delas ett fint gottepris ut till någon av dem 100 :)
Sen har vi haft kalas & Vår grabb fick så sjukt mycket fint <3 "Bortskämda" unge ..... Sprayfärger,sparkcykel,luftgevär,mp3-spelare,slipknotväska,slipknot flagga-pin-nycketring, biobiljetter,pengar,massa godis med mera .. Han va så nöjd & glad .. Han är verkligen lyckligtlottad som har så många som bryr sig om honom & ser vilken fantastisk kille han är . :)  Sen av sina två vänner som va här fick han en döskalle klocka (armband) &  leksaksyxa & godis ^^ .. Ja vilken bra dag & tack ALLA som kom :)
Igår plåtade jag Benjy med  Kommer fler bilder sen.. Dock gillar jag inte att lägga ut här riktigt för jag vet folk kopierar .. Men skulle jag komma på det & att jag har copyright på MINA bilder så kan det ju gå rätt illa för dem som  gör så :)
Ja jaa.. Idag blöir det jobba i min lilla butik & hoppas på många morsdags shoppande kunder ;) för ni vet väl att det är morsdag i helgen (INTE GLÖMMA)  .. Vi finns på torggatan 2 i åstorp..

Nougatkaka!

Hej alla :)
Idag har jag fixat kalasgrejer & donat .. Bakat två olika kakor med . En ny grej jag kom på idag .. Nougatlkaka.. Blir den bra ska ni få recept sen=) & även tiger kaka .. Nougatkakan ska jag ha med i butiken imorgon & tigerkakan ska fadern få .. Ohh just ja, även gjoprt klart dreadsbeställning idag samt fäst den :)
Kommer ha erbjudandet hos signes karameller imorgon att handla för 50 :- & få en provpåse på våra örtkarameller.
Så alla som är lediga imorgon eller kan ..Tycker jag ska komma in =) Toggatan 2 åstorp.

Vad önskar du?

Jag är på riktigt blogg humör igen men samtidigt noll ide om vad jaag ska skriva om..

Vad vill ni ha mer i bloggen =)`? Vad tror ni hade lockat fler hit ?

;D Skriv & tyck till

Vilken morgon....

ja usch ... Ingt har funkat som jag vill kan jag luuungt säga.. Barnen hel retliga >.> Mitt hår fick jag göra om 3 gånger , slått i foten & allt annat bara bråkar .. Suuuck .
Men snart ska jag till min butik .. Där brukar jag funka ;)
Vad ska ni göra denna vecka ?

Tårta!

Linda & milles bröllopstårta jag gjorde


Innuti

sveriges största baktävling/hela sverige bakar!

Ni kanske hört om denna ? Jag har ju varit sjukt hemlig om detta men jag  ssökte ju dit för folk tjata på mig & tänkte jaja jag kan väl svara på frågorna & skicka in bilder .. Vilket jag gjorde & dessutom gick vidare steg för steg hela tiden .. Sen tillsist så ringer dem upp mig & kör en kort intervju via luren ..Bara däär va jag helt paff & tänkte, jaag?? okej.. Ja sen skulle dem höra av sig om man gick vidare till första castingen i stockholm..
Vilket dem gjorde .. Så jag åkte till stockholm & blev intervjuad där.. Fick massa positiva komplimanger om allt-.. Både bakning ,tatueringarna, mitt utseende & mitt sätt att vara .. Vilket kändes kul :) Samma sak där, dem hör av sig om man går vidare till slutcastingen .. Dem va från början över 2000 pers som sökt till detta där ca 200 pers fick komma till första castingen ..Bara där kändes det sjukt bra för mig.. 1 av dem 200 personerna..wow .. ^^
Ja  knappt två veckor senare hör dem av sig & säger att dem gillar mig jätte mycket & vill ha mig till slutcastingen i stockholm med .. Så jag blev en av dem 60 bästa av alla sökande på bakning. .. Vilket egohopp^^  Man skulle då på slutcastingen  få gå på intervjuer & provinspelning & baka något man är extra stolt över & ta med PLUS provbaka framför kamera & jury med flera .. ( i studion brevid lets dance har jag för mig haha)  Jag baka då en rejäll tårta i färgerna rött & svart ..Min tårta provades av kända personer som författarinnan till 7 sorters kakor tex ..
Alla tyckte min tårta vart jätte fin. Spännande :D Dessutom bara jag i just min grupp som baka något sådant .
Sen vart det provbakning en iallafall såklart blev det sockerkaka alla skulle baka ( jag suuuuuger på sockerkaka) Kände mig så dömd.haha .. Jag tyckte jag misslyckades men tydligen inte för fick positiv kritik & jag vart även modig & den enda som hade hallon/citron som smaksättning vilket vart positivt & dem gilla den..
NUU sitter man & väntar på svar om vilka som går vidare.. Det är bara endast 12 personer som går vidare & där är så sjuukt många duktiga människor .. Jag tro inte ( på magkänska) att jag går vidare .. men jag är så stolt över mig själv att jag våga detta & att det gått så pass bra endå=) Plus jag är en av de 60 bästa redan endå ;)
Nu har jag avslöjat :D
Tack alla som stöttat & tror på mig inför detta <3

Torsdag 10 maj!

Vi kör en dag till med gårdagens erbjudande. handla för 60 :- & få en provpåse med signes karameller . Välkomna in idag .  10-18   torggatan 2 åstorp.
:)

Onsdag 9 maj!

Imorgon just, har Signes karameller ett erbjudande  till kunder som handlar för minst 60 :- . Då får man en liten provpåse på karamellerna i lösvikt :) Så passa på att titta in & shoppa . <3
torggatan 2 i åstorp 10-18

Mig!

vegas!

bara jag som drömmer att få åka dit ? :)
Inte skrivit på några dagar men har haft fullt upp.. Jobbat & fixat i trädgården bland annat ..
Idag är det fredag & det blir karamellbutiken igen ja :)  Signes karameller finns på torggatan 2 i åstorp .. Gilla oss gärna på facebook <3 När vi når 100 gilla så kommer vi dela ut ett pris :)
-> länk  http://www.facebook.com/SignesKarameller <-länk
.....
Nu ska jag se om jag pallar baka ;)
Designad av: SindreDesign