Lady gaga tjock chock?!

Är det bara jag som blir trött på  sånna här rubriker? Nyss va hon rent för smal & nu tjock ? Nu är hon ju fin ?? Hon ä ju fortfarande smal & hade lätt kunnat lägga på sig ännu mer & se skit bra ut i det med ? Fattar inte varför dem ens tycker det är tjockt >.< haha..Heja kurvig gaga!



Idag skulle jag hitta klänning till julbordet men ICKE ..Där finns INGA storlekar som går över 40/42 ??jag har höfter & rumpa år 50 pers typ? hah.. Gina tricot fick sig  en pik idag iaf .. BLÄÄ.. Varför har dem inte  för alla storlekar i alla affärer ?Vore väldigt skönt ..Hitta iaf inget på hela köpcentret .. Skoj..

Jag ska iaf börja bli hälsosam .För er som inte fattat det är jag överviktig & hade behövt gå ner 20 kg för att vara som jag ska va .. kurvig  ..Just nu är det lite för mycket för mig & för min hälsa.. Så jag & Alexandra träna innan =) Skönt. Imorgon ska jag & Erica träna ..

Imorgon kommer även svärmor hit & vi ska baka pepparkakor (skall dock inte äta)
Jag gjorde även pepparkakshus dag! Se bild nedan.



Benjy tappa en tand till idag :D Han blir helt överlycklig ^^

Ställ din fråga!

Seg!

Förlåt att jag varit så seg på att blogga ,men har haft massa att göra ..Idag skulle jag måla klart & göra pepparkakshus med Benjy..Men det sket sig mega stort för Jims jobb ringde nu på morgonen &  behövde honom.. Vilket suger FETT..
Blir så irriterad =( Kunde dem inte bara vetat detta igår? Jag hade heela dagen planerad ..

Jaja-.-

Igår målade jag turkosa blommor på ena väggen i sovrummet.. Skulle fortsatt idag men de får väl vänta ..
Vi fira första advent hos Alexandra  med.. Glögg & pepparkaka :) Gott!

Imorgon kommer svärmor hit , då ska vi baka pepparkakor med hemmagjort deg ..Spännande :D


 

Sovrummet  ..En bild på en del av de.. LÅÅÅNGT ifrån klart! Detta är vad jag måla igår..

Målar om!

Fy vad jag avskyr att måla om >.< Nu har jag målat ett rött rum  till antikvit som den hette (fast ser bara viit ut suck) Men rummet känns större sen ska jag även måla turkosa mönster på väggarna :)  Tanken är att det ska bli lite shabbychic (gammalt romantiskt) i sovrummet med .. Vi får se hur det hela slutar ;) Bilder får ni sen när det är klart. Behöver nytt överkast & lite tavlor mm ..

Innan va vi  även iväg  & köpte ny  overall till Hailie eftersom dragkedjan paja på den förra :( 300 spänn för en liten overall. Usch ...Dyrt! Måste köpa vinterkängortill Benjy med .. Vinter är dyrt minsann ^^

Imorgon är det  lite pyssel på dagen & antagligen julskyltningen i Åstorp & även glögg hos Alexandra :) Mysigt!
Ikväll blir det chips & dipp & om jag får bestämma blir det sista gången på väldigt länge!

Pulka!

Idag har jag haft att göra hela dagen ! Skönt faktiskt..
Först hem till Erica en runda,drack te.. Chai te så jäkla gott & juligt te .. Finns i min mammas butik ;)
Sen fick jag sug efter att göra lussekatter så jag smet hem en runda..Benjy ville stanna & leka med Elin & Lucas så det fick han .. Hemma & bakar sen efter det kom erica & alla barnen Plus några barn till ^^ Även Zandra & Tyra kom så här vart det huset fullt :D Mysigt faktiskt . Elvis musik snö ute te & lussekatter =) Sen efter det gick vi ut med barnen & tog med pulka =) Kul! Jag & Erica åkte med en runda haha,sjukt kul!

Jäkla mysig dag idag :)
Imorgon kommer Ericas barn hit ,ska passa dem någon timme..Sen får vi se om det blir julklapps jakt eller vad !

Veckans frågor & svar!

Här kommer dem (ska försöka bli bättre på dem)

fråga
Varför bloggar du inte oftare?
Svar
Jag har helt plötsligt fått fullt upp ^^ 2 barn (en krävande man haha) en del beställningar & fina vänner . Det gtar gärna upp ens tid.. Plus Jim har körkort så vi är ofta ute på äventyr .. Men jag lovar att försöka bättra mig för jag gillar  att blogga !

Fråga
varför bloggar du inte så mycket länge? du hade ju en massa ideer som du skulle skriva
Svar
Mångra som tjatar på mig om detta.. Se svar ovan=) Sen ja jag har massa ideer ..Skall bara ta mig tid.. Funderar på att göra en egen "30-dagars" lista & sen blogga om det var dag.. Jag lovar att det kommer! Mycket stress inför jul plus jag är inne i en jobbig period med mig själv.Hoppas ni inte slutar läsa för det=)

Fråga
läs ditt mail! jag har skrivit och beställt praliner tills imorgon. hoppas du läst??
Svar
Har läst & svarat :)

Fråga
Hej!
Jag tänkte på dina jul cupecakes du gjorde för något år sedan så hade du röd sugerpaste eller marsipan, men den var "glittrig".. Finns den att köpa eller hur gjorde du? :)
Svar
Heej =) Jaa just det :) Det finns sådan här glitter strössel.. Eller inte strössel ,det är mer som riktigt glitter men det är ätbart =)Det va antagligen det jag använde mig av.

Fråga
1.känner/ vet du vilka dina läsare är?
2.hur kommer det sig att du har så många läsare, eller rättare sagt vad har du gjort för att folk ska hitta in till dig?
Svar
1: Njä det gör jag inte.Jag k'änner ju några stycken :) Men de flesta känner jag inte .
2:Jag hade bilddagbok för nåt årsen där jag ahde över 1500 bevakare..Jag svluta den  & skrev min adress till min blogg .. Så en del kommer nog där ifrån :) Sen gör jag en del reklam här & där om bloggen med ..

Fråga
Hej!
skickar man praliner på bästa sätt så de inte "mosas"?
och
Vart vill ni flytta och varför vill ni flytta?
Svar
Man får packa dem i en kartong som gärna har bubbelplast eller annan plast..Man kan även skriva "AKTAS" på paketet så kanske den duma posten tar lite mer hänsyn :) Gör praliner hemma & testa paka in dem  & sen tappa dem  några gånger i golvet & så prova dig fram så ser du vad som är bäst=)
Vi ville egetligen flytta mot östragöinge .. Men även Åstorp .. Varför  vi vill mot östragöinge är för där är konditor utbildning bland annat & många fiiiina hus .. Mot Åstorp för att där är så fint & vi trivs bra där .. Vi får se.Gillar iaf icke Kågeröd ..

Fråga
När gick ni ut med att du var gravid med Hailie? (både till familj, vänner och till oss andra på internet) Vilken vecka var du i?

Vad tyckte Jim om att du hade en son sen tidigare när ni träffades? Var det något hinder för er?
Svar
jag va nog i vecka 14 innan jag gick ut med det .. mina föräldrar fick reda på det direkt ..
Det va inga hinder nej.. jim visste om, situationen det va han som tog steget & det va även han själv som ville ta ansvar som en pappa för Benjamin.. Vilket då blev automatiskt pappa för Benjy eftersom den biologiska har inte visat intresse sen Benjy va 4 månader.Jag är lagom trött på frågor om detta . För mig ,för jim & för alla vi känner samt familj & allra viktigast för Benjy så är han Jims son.. En pappa har med beteendet att göra inte blodet .


Tack annars för era frågor :)

Juligt!

Idag har jag handlat in några julklappar ! Skönt att börjat fastän det inte blir såå många i år.
Skämde bort Benjy lite idag med & köpte lite saker till hans rum som hyllor & lite förvaringsgrejer & en bilmatta .. Plus han fick nya strumpor ,vantar & en nyy pulka ^^ Snacka om att han blev  gald unge :) Hailie fick nöja sig med lite nya tröjor ^^
Nu måste jag köpa färg till väggarna med bara där uppe !!!

Hittat en skit söt overall jag vill köpa till henne på engeb-boden i hbg .. kostar typ 300 & är rosa/lila ..Skit fin iaf! Tycker bara små kläder är så onödigt dyrt nu för tiden..

Igår köpte jag även lite minijulgranar med belysning till trädgården *^^* Jäkla mysigt ..
Vi har gått & funderat över att flytta med. Men vi får se..

Håller just nu på med praliner.. funderar på om jag verkligen ska skicka dem  nu imorgon innan det är helg liksom.. Dem kanske hamnar någonstans där det är helt fel tempratur ..Lagom drygt om dem är fördärvade när dem väl är framme .. Men det 'är kardemumma,päron & kokos beställningar som göra =) Sjukt gott *^^* Tänk på att nu innan jul att det ä'r perfekt sak  med praliner att ge bort i en presentkorg eller annat =) Särskilt äldre människor uppskattar sådant =) Jag kommer börja med julpaket med  av praliner..kardemumma,pepparkaka & apelsin/nougat bland annat=) Vet ni att frakten för att skicka iväg 6 sketna praliner kostar nästan 40 kr.. Helt galet ! Jag tjänar nada på att ta 100 kr för  praliner =) Men som sagt det är en test tid . www.svorono.se

Ni som smakat & köpt praliner av mig vad tycker ni? Har allt gått bra?

ställ din fråga!

Bakning plus mammaträff!

Igår baka jag hela dagen med två barn samtidigt i famnen typ, vilket blev resultat av trötthet & irritation sen på kvällen ..Suck..Men tack & lov att Erica & hennes barn höllt mig sällskap igår =) Det gjorde hela grejen mycket trevligare .

Väl hos pappa  för att fira han mådde jag lite sådär likaså Jim.. Vi är förkylda yeey! Trötta va vi med & jag mådde illa som fan efter jag åt min egna tårta haha fast den va go.. Oscar åt MINST fyra stoora bitar av den haha ,kul! Alla gilla den där ..Skönt..


Idag är det mammaträff som gäller .. Jag skulle göra cupcakes att bjuda på men det får bli kanelbullar jag gjorde igår & dem va ju godkända av både Erica & gästerna igår =) Jaag orkar inte baka nu på morgonen för Hailie har inte sovit  i natt & det är nog 5e natten nu:(  Yey ,men så är det ju=)

Städa efter igår måste jag dock göra!

Iaf ,choklad smörkrämstårta med annanas ,choklad & vanilj som fyllning ..



Bullar jag gjorde för någon dag sen.

Tårta!!Bild

Oj inte skrivit på nån dag,ber om ursäkt har haft fuuullt upp!
Lördags  va jag hos Bästa Erica & hjälpte henne göra tårta till en hon känner ..Det blev en pakettårta ^^ Myycket mycket finare irl faktiskt bilnderna nedan är tagen med mobil kamera så färger & så är lite orättvisa.. Men den hade verkligen gillats & det va ju kul=)  Ericas komentar på FB^^

"Kalas idag hos linda och rolle!! Med tårtan som Electra lärde mig göra igår:) hon är fantastisk på det! Och en sak ska alla veta vilken tid det tar! Så nästa gång ni gnäller över priset på tårta prova själv göra en sådan så ska ni se vilken tid och vilket engagemang det finns bakom! (då handlar det inte om en vanlig svenssongräddtåta)"

Tack <3 Jag är sån som lägger ner massa tid på tårtor särskilt . Mest för de är så kul:D & jag är petig! Sen fick jag värsta söta strösslet jag velat ha lä'nge av Erica med plus mat <3 Värsta bortskämd blev jag ^^ Tack .

Iaf sen igår  körde vi iväg först till svärfar en runda sen till Jims farmor & sen till svärmor & sen åt vi även mat där =) Hel mysig dag! Hailie fick skit söta julestrumpor avs värmor haha så goa :D Benjy fick en choklad tomte,han har tjatat i evigheter om en  så :D  Va en mycket mysig dag igår !

Sen idag fyller min pappa  50 år! Grattis















(skoja han blir bara 46)


Bilder





www.svorono.se

idag blir det mer tårta plus annat!

Veckans frågor & svar!

Här kommer dem.


Fråga
Säger ni Benjy eller Benjamin till din son och hur gör dem i skolan?
svar
Vi säger nästan alltid Benjy :) Skolan säger nog Benjamin oftast

Fråga
När kom du på att du ville ha barn för första gången? och hur länge sen planerade du och Jim Hailie? :)
Svar
Oj jag va nog 13 år ^^
Hailie planerade vi en vecka innan jag blev gravid haha :)

Fråga
hej, kan inte du lägga upp lite bilder på ert hus på in och utsida? :)
Svar
Jo det kan jag göra när allt är klart =)

Fråga
Först vill jag fråga hur du är mot nya människor? Du verkar ofta vara ganska otrevlig & nonchalant (inte på bloggen)& detta är inget försök till att låta spydig. Och för det andra undrar jag varför du inte tycker om bilder rakt framifrån?

Du ska veta att jag tycker att du är riktigt vacker! När jag såg bilden på dig rakt framifrån så blev jag chockad! Du är sjukt snygg! ha det så bra och fortsätt med din blogg! :D
Svar
Att jag  skulle vara otrevlig & nonchalant kan jag faktiskt inte förstå att jag uppfattas som .. Om man nu faktiskt gett mig en chans & pratat med mig .. Mycket möjligt att jag kan vara det mot människor  jag har tjafsat med innan som vatt otrevloga mot mig först eller där personkemin inte stämmer..Man passar inte med alla.. Då min fråga till dig varför tycker du jag verkar vara så?=)
Jag tycker (om personkemin funkar bra) att jag är trevlig glad & pratig när jag träffar nya människor.. Sen,såklaart kan man inte vara på humör alltid ..Man kan inte döma mig efter en gång ,det är fel.
Sen att jag inte gillar bilder rakt framifrån är för jag tycker mitt ansikte är konstigt haha.
Tack såmycket =)

Fråga
Du ska inte till malmö eller helsingborg snart, så vi kanske kan ses? Lättare att ta en fika & ses i malmö eller helsingborg med tanke på att man annars måste ta tåg, buss & buss! <3
Svar
Oj jag vet inte jag åker alltid iväg spontant ^^ Men vi kan ju planera in nåt ?=)


Vill ni läsa en rolig  störd diskution så kan ni alltid kika på komentarfältet på ställ din fråga inlägget ;) *garvar*

Bikten!

Skriv av dig här om precis vad du vill! Öppna ditt hjärta :)
Jag svarar på allt .

8 månader & står<3

Fast stå har hon kunnat ett litet tag nu innan hon blev 8 månader med.. Men nu börjar hon bli grym^^ Igår försökte hon ta ett steg med & det vart nästan!





Grönhårig!

Helt galet .. Lär dock inte behålla det en längre tid :) Mest kul att prova nåt man inte haft innan (har svårt för grönt i hår på mig själv) Dock är grönt en av mina favorit färger ;) Jag tycker även det är myycket grönare irl..





Jag ska tävla !? Eller?

Jag är anmäld till tävlingen då dem mejla mig om den efter jag skrivit till dem innan.
Dock är det i stockholm & jag är sjukt "stå inför folkmassa" rädd haha.. Men vi får se.Jag är anmäld dit iaf!

Mammaträffen blev inställd idag tyvärr,men ska ha det på tisdag nästa vecka ..



Bullfika!

Idag vart det meningen att jag & Thina skulle hem till Hella ,men Hella mådde inte så bra så det blev inte av tyvärr..Men Thina kom hit med bullar =) Gott gott! Fika & snacka ,mycket trevligt! Hon fick även en påse praliner med sig hem =) & dem gillades hörde jag ^^ Kul!

Har färgat min lugg grön nu! Får se om jag trivs i det eller inte imorgon haha :) Ser inget nu..
Imorgon är det dax för mammaträff hemma hos mig igen,tror dock inte vi blir så många imorgon..Torsdag = dåliga dagar för sånt.Meen det blir nog trevligt endå :)

Så,jag ska baka cupcakes imorgonbitti tror jag :) Så det blir fikan.

Pralinerna på bilden är  några nougat <3 & några kokos :) www.svorono.se


 

Sitter & frullar!

Intressant? Jag äter frukostbullar & dricker grönt gott té :) Mysigt.. Hailie sover Benjy är på förskolan:)
Så just nu är det lungt! Ska försöka skicka priserna idag med !


Tänker göra ett litet roligt inlägg för er läsare sen ,där ni får explodera hur ni vill :) bra va? verkar finnas många som vill lätta på hjärtat ;)
Tänker även börja med en grej då & då som kommer heta Bikten.. Där ni får öppna er precis om vad ni vill som tynger er .. Jag lär även svara på allas inlägg i bikten ;)

Jag vill verkligen göra något idag men endå inte . Hm skum känsla..

Återkommer.

http://www.badreputation.se/!

Där har ni en sida som säljer mammakläder  i rockabillystuk samt en jeevla massa annat snyggt i klädväg .. Jag har tyvärr aldrig lyckats ta mig dit ännu men ska snarast! http://www.badreputation.se/ det är ju i Malmö så :) Dem va ju även med en runda igår på ensam mamma söker :)

Idag jobbar Jim , vet inte vad jag ska göra riktigt .. Har massat göra men Jim måste va hemma då..Suck..
Lite blandade bilder kommer här under iallafall! Vi klädde ju om en barnstol från svärmor  igår =) Söt?
Sen igår gjorde jag maräng bakelser med marängswiss som tema då ;) Åt farsdag såklart! De va gööött!




       

Ställ din fråga!

Full helg!

Igår åkte vi spontant  till Jims gammla hemtrackter .. Först hem en runda till svärmor sen hem till svärfar & käka :) Va en jätte jätte mysig dag igår !

Idag är det farsdag & just nu bakar jag så jag kan bjuda hit pappa & mamma sen :)

Vi fick även låna en hockos puckos ? stol av svärmor
..Jag vill ju ha gammla saker plus den har Jim med haft :D Vi tog hem & klädde om den.. Ni får bild på den sen :)

Tävla

Va med & tävla här hos Tifa ! SOM för övrigt har en helmysig retro blogg !

Vinnarna!

Här kommer de olika vinnarna av priserna från tävlingen http://bettyboom.blogg.se/2010/november/tavling-bettyboophellokittyretrobakning.html Vinnarna är utvalda slumpmässigt av min son som fick peka på dem olika namnen ;) Så kan det gå.. Grattis till alla vinnare!

Hellokitty smycket . Vinnare : Erica Bern Fd Jongen på fb
Bettyboop smycket. Vinnare : www.metrobloggen.se/123amanda
Retro handuken. Vinnare : http://blitzkreig-bop.blogspot.com
Hjärtformade måtten. Vinnare : http://mansondusts.blogg.se/

Kontakar er under dagen !

Cupcakes! + otur

Jag tror detta har vatt min otursdag nr 1.

Först vaknar jag med streckt nacke. Värsta jag haft någonsin.  Det blev bara värre & värre  under dagen med .. Tillsist gick jag snett med hela överkroppen & grät så fort jag råka anstränga nacken . Så sjukt ont! Jag kunde inte ens gäspa eller något ..Kunde inte ens bära Hailie :( Lagom jobbigt när Jim jobba..

Tillsist kom Alexandra hit med iprem & masserade min nacke ,tack <3.. Dock hade jag ont endå.. Men när jim  kom hem åkte vi & åt kikamat ,gott.. Hon som antagligen äger stället kom fram & frågade mig vad som va fel..Haha inte konstigt när jag va helt sne .. Så förklara jag sen börja hon babbla nåt på kinesiska/svenska om nåt bra hon hade som hjälpte.. Sen gick hon & en stund efter kom hon till oss igen med nåt plåster som lukta .. sen plåstrade hon om mig inne på resturangen  ^^ Vips efter 5 minuter knappt så hade det släppt en hel del & jag va rak igen haha.. Så sjukt tacksam över sånna männsikor =) Så tack kinsesen för du rädda mitt liv (kändes det som) Plus jag fick några extra med mig hem.. Så bra!

Sen hem & dona ,jag har gjort cupcakes  som ska va till lillans presentbod imorgon .. Jag skulle lägga in bilderna nu på laptopen & så lyckas jag välta vår finaste skelett lampa i fönstret som vi fick i bröllpspresent (jag hittar de icke nånstan mer) den gick såååklart i bitar :( så jävla surt!!Blir ledsen när ens favoritsaker går sönder sådär :(

Bilder på cupparna.. Kasst ljus..
Åk till lillanspresentbod.se imorgon





Sanningen om mig!

Många har ju klagat på mig  & frågat varföör jag aldrig lägger ut bilder rakt fram på mitt ansikte.. Here you go ;/ *längre ner


Här kommer dessutom lite sanningar om MIG!

*Jag älskar att skämma bort vänner som jag känner är tacksamma !
*Jag blir INTE vän med vem som helst utan jag är kräsen!
*Jag kan prata & vara vänlig mot alla slags människor oavsätt vad jag tycker
*Jag har jätte dåligt självförtroende
*Jag älskar kurvor
*Jag tycker inte män ska vara muskulösa
*Jag gillar romantik men har ingen romantisk man :(
*Jag vågar inte pierca mig men jag vågar tatuera mig ^^
*Jag skulle dumpa min man om han kolla porrfilm*läs mer under komentarer
*Jim är den enda pojkvän jag kunnat lita på till 95%
*Jag har ingen bästa kompis ,utan dem vänner jag väljer är mina bästa vänner
*Mina föräldrar står mig närmst
*Jag har fräknar överallt
*Jag gillar Eminem ^^ hahaha
*Jag blir glad av rockabilly musik ♥
*Jag vill inte inse det själv,men jag är rätt blandad i min stil :(
*Jag är svartsjuk! MEN jag har vatt 100 ggr värre...
*Jag kan inte kolla på la ink för då blir jag avundsjuk & måpr dåligt ^^
*Jag är rädd för spindlar
*Jag är vääldigt ärlig !


Pralin making 2!

Här kommer bild på dem halvrunda !

Pralin making!

Gjort klart en beställning till som ska vara inför ett bröllop  till paret :) Kul ! Vit choklad med jordgubbstryffel !
Ni kan beställa HÄR www.svorono.se



Har även gjort halvrunda  med päron/konjak smak.. Sjukt goda . Ni får bild på dem sen .
Idag får vi se om de blit någon ny fotoses ..

Önskelista!

*Pengar
*tatueringar
*rockabilly kläääder
*pyjamas
*ett skit fint vitt sminkbord som finns på ikea
*töjningar till att töja öronen mer
*tandblekning ^^
*Baknings prylar
*en cupcake hylla som finns i min mammas butik *mamma vet vilken ;) )
*Pralinkurs
*dermals
*Bio biljetter
*laser behandling av tatuering
*Nån som gör weaving förlänging på mig
*Hår accesoarer
*smink

Det här är sånt där onödigt dyrt kanske som jag önskar mig ^^

Det går likabra med ett kort eller en choklad ask lr nåt annat som inte kostar skjortan.. Jag är tacksam för allt ...

Tävla här!

Glöm inte bort  & tävla här under denna länken om olika priser
http://bettyboom.blogg.se/2010/november/tavling-bettyboophellokittyretrobakning.html

Idag är det tråkig Tisdag,usch... Fult väder & jag har inget att göra idag,hade det varit fint väder hade man kunnat gå ut & gått med barnen men icke.

Jag vill hitta en snygg skjorta .. Eller egentligen flera olika skjortor i bowling stuket .. give mee..
Måste även färga håret vilket suger ..

Nä skriver kanske mer sen.. säljer saker glöm inte ! Kolla ett par inlägg ner..

Macroner!

Fattar inte vaaaarför jag inte får mina sådär platta jämna & släta för .. Jag kämpar & kämpar .. Men det sägs ju att det är rätt svårt .. Men jag tycker att jag om någon BÖR klara det ;) när jagväl får dem platta så får dem ingen "fot" När jag väl får en "fot" så blir dem inte platta & släta ?   Någon som är grym på macroner här ? Ni som läser ? Har ni några bra tips att dela med er av?=)Finns ju massa olika recept för dem här med ... Finns nåt där man använder sockerlag? Nån som provat det ?

Rockabilly klänning säljes!

Kosta 500 ny använd ca 2 ggr går inte under 400 på den så ge mig bud !
storlek xl. jag hade andra priser innan men jag blev påmind & kom med på att de va helt fel priser,förvirrade ihop det  med en annan klänning jag har ..sorry

Kanel!

Bakar just nu kanelbull! Det luktar juligt!

Jag älskar tiden innan jul (det mesta) då man julbakar,julpysslar & lyssnar på Elvis gammla julklassiker<3 Men själva julafton tycker jag är sådär.. Detta året kommer jag bara köpa julklappar till dem jag firar jul med! & några vänner som jag faktiskt träffar & umgås med.. Fler vänner än dem  kommer jag inte köpa några till (Såklart svärmor & så) & alla förutom mina barn får varsen FIN  julklapp! Vi är inte gjorda av pengar & jag anser julen handlar om familj & vänskap .Inte massa saker & inte massa tusenlappar som försvinner bara för det är jul! Jag bakar hellre & äter god mat på jul isåfall.. Jag uppskattar själv personliga saker som saker man gjort kanske eller bilder eller annat personligt .

Om jag fick bestämma MIN jul så hade det för det första inte vatt  hemma.. Jag hade velat hyra en stuga där det finns massa snö med nära & kära .. Köpt kanske max vars 1-2 fina julklappar & ätit god mat ..Kanske bakat & pysslat med barnen..Detta hade jag kunnat tänka mig göra hemma hos en själv med såklart..Fokusera på barnen  & haft det riktigt mysigt !

Jag har även alltid drömt om att ha en stooor jul där det är knytkalas.. Typ massa släkt & vänner ..Jag försöker alltid fåp ihop till en stor jul men oftast kan ju inga .. Det är synd ..Nä massa babbel här,

Vad är jul för er & vad gör ni på julafton?


Rulltårte bakelser ;) !

Dessa pyssla jag ihop nyss! Fyllda med min gooda choklad smörkräm & dekorerade med grädde & frukt! Yummie!
www.svorono.se



De ursnygga bakplåtspappret kommer från lillans presentbod i Åstorp :) Så grymt snyggt är det att ställa sina bakelser på detta pappret .. www.lillanspresentbod.se

Säljes!korsett,skor..

Behöver bli av med detta snabbt!

Ironfist skor knappt asnvända storlek 40
550:-

Randig korsett med stålskenor fram & stabila plast runt om (håller in sjukt bra har vatt jätte nöjd med den)Snörning bak.strl 26  . 500 :-


Korsett med röda körsbär,plastskenor (fattas en & snöret bak fattas) Passar S/M 250:-








Cupcake!

Jag gjorde nyss cupcakes med smörkräm till mammas butik som hon ska bjuda på där inne idag *^^*
Världens godaste smörkräm !! Så god va den!

Riktiga små chokladbomber!


Cake me!

Ikväll har jag pysslat ihop en smörkräms tårta åt Jims jobb som ett litet firande att han fick sitt körkort *^^*
Bild får ni längre ned..

Idag har vi annars kört först till city gross ,sen frukt & grönt i hbg sen hem sen iväg igen till Åstorp & käka kinamat på resturang:D Mysigt ,hela familjen.. Sen hem (trodde vi) Men det sluta med att vi åkte till svalöv till Netto haha sen hem! Himla skönt med körkort ,nu kan vi som familj göra myycket mer !

Nu ska vi kolla på skräckis ..Skit läskig verkar den vara usch!

Glöm inte tävlingen jag har nu lite längre ner bland inläggen!!!

www.svorono.se


Prylar!

Dagen gick rätt sakta fats man gjort något hela dagen..
Började med att åka till Åstorp i morse & vart där till 3 tiden..Sen hem & städa lite ,sen kom Erica & hennes fina barn hit ..Vi drack te & snacka ..Barnen lekte & hade sig ..Benjy lyckades trampa på ett spik >.< ajajaj... Bättre nu iaf..Annars vart det super trevligt =)

Mamma har fått in massor av fina prylar i butiken nu..Helt förälskad i allt är jag!
Missa nu inte tävllingen jag har i inlägget under detta !

Bilder

        

TÄVLING! BettyboopHellokittyretrobakning

Nu tänker jag ääntligen hålla i en tävling igen :) Det vart ju ett tagsen tyvärr..
Dem som sponsrar med priserna är www.lillanspresentbod.se finns även som butik i Åstorp! Verkligen värt att åka dit! Tävlingen pågår  tills 12 november & där blir totalt 4 vinnare!

Så här ser priserna ut!






Det är alltså baknings mått i cupmått & en kökshanduk med retro motiv & kul text sen hello kitty smyce som du kan fästa i halsband telefon nyckelring ex.. Lika så bettyboop smycket.


Hur tävlar du?
Du länkar till min blogg/denna tävlingen  & www.lillanspresentbod.se på din blogg eller facebook eller var du vill bara jag kan se det  .. Gör du inte det är du inte med i tävlingen.
Sen när du länkat kopierar du det & skickar det i komentarfältet här under så jag får se att du är med !Samt  så får du skriva om vilket av sakerna du vill ha om du vinner.GLÖM inte din mejladress!!!. Tex  *länk* Jag tävlar om betty boop smycket.


Lycka till !

Åstorp!

Man orkar inte alltid vara mammaledig,då tar man med sig barnen istället ^^
Så idag är jag & Hailie i lillans presentbod i åstorp ett tag!


Mammaträff & körkort!

Vilken dag! Har varit hur rolig & bra som helst faktiskt ..
Vill tacka alla trevliga mammor & alla söta barn som kom idag !Super mysigt vart det idag.

Vi åt lussebullar & drack té plus satt & snacka en hel massa .. Jätte trevligt!

Jim körde upp idag = han har körkort nu *^^* Så jävla skööönt!

Sen  efter det kom svärmor & svägerska hit .Vi åt mackedonka & snacka ..Emmy har gjort en stor älva på ena sidan av magen ..Jätte snyggt,men det hade varit paain!

Nu ska vi ta & slappa!

Bilder

       

Veckans frågor & svar!

Här kommer dem.

Fråga
var det många fler som nappade på pralin erbjudandet?
Svar
Ja det vart det =) Kul!

Fråga
kan du inte starta "kurser" i hur man gör praliner och snygga tårtor här i kågeröd? :)
Svar
haha njaaa ^^

Fråga
hej electra. vet du något/några bra ställe man kan köpa olika sorters hushållsfärg b.la svart? :)
Svar
hej=) ja panduro tex=)

Fråga
Kan du inte göra ett inlägg om ditt bröllop!! Vore kul o se hur det var!! :)
Svar
ja det kan jag göra =)

Fråga
Jag skrev till dig för ett tag sen och länkade några tim burton tårtor men fick inget svar. undrar bara om du inte såg det eller typ struntade i det. jag frågade iaf då om du skulle kunna göra ngt liknande
Svar
Min blogg är halvskum & ibland kommer inte komentarerna fram
Men ja jag skulle nog kunna klura ut det ^^

Fråga
kan du inte visa och berätta med bild och text hur du gör dina praliner? de är så söta och fina tycker jag :)
Svar
Tack!Mja jag vet inte ^^

Tack för era frågor  förlåt att jag blitt seg med att svara!

Dessa praliner alltså!

Känns som det blir mycket praliner just nu ;)
Jag gjorde en beställning & å gjorde jag även vita med päron/konjak tryffel YUMYUM
Beställ här www.svorono.se








Designad av: SindreDesign